Celtic Glasgow richt pijlen op Mowbray

Mathias Dumarey
| 0 reacties
Celtic Glasgow richt pijlen op Mowbray

Celtic Glasgow is nog altijd op zoek naar een opvolger voor Gordon Strachan en komt nu uit op Tony Mowbray. Die kon in het voorbije seizoen nochtans niet verhinderen dat West Bromwich Albion moet terugkeren naar de Engelse tweede klasse.

Celtic Glasgow had eerst David Moyes (Everton FC) op het oog om in Celtic Park de nieuwe manager te worden, maar die sprak zijn trouw uit aan The Toffees. Roberto Martinez (Swansea City) kiest voor een avontuur bij Wigan Athletic. Tony Mowbray moet dus de reddende engel worden voor The Bhoys.

West Brom-voorzitter Jeremy Peace bevestigde dat hij een telefoontje heeft gekregen van Celtic Glasgow met de vraag of ze met Mowbray mochten praten. "Ik heb hen duidelijk gemaakt dat we hem niet kwijt willen raken. We willen zo snel mogelijk terugkeren naar het hoogste niveau en Tony is een zeer belangrijke pion in dat proces", aldus de preses. Het valt nu nog af te wachten of Mowbray er ook zo over denkt.

Mowbray heeft in zijn contract een clausule staan waarbij hij mits het betalen van een gelimiteerde transfersom van ongeveer twee miljoen euro toch van club kan ruilen. Het is niet duidelijk of Celtic Glasgow die som zal willen ophoesten. Mowbray is overigens een ex-speler van de groenwitten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties