Roeselare ziet uit naar duel met Mac Donald

Dirk Pieters
| 9 reacties
Roeselare ziet uit naar duel met Mac Donald
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De kalender van de Jupiler Pro League is er al en op de eerste speeldag krijgen het bestuur en de supporters van Roeselare al meteen een speciale wedstrijd.

De ploeg die nog lang moest vechten voor het behoud neemt het meteen op tegen Germinal Beerschot. Voor Roeselare meteen een "blij" weerzien met aavaller Mac Donald. "Het is een bijzonder leuke openingsmatch, want we zien al onmiddellijk Mac Donald terug", aldus teammanager Tom Colpaert in HLN.

Over het begin van de kalender is men alvast niet ontevreden bij Roeselare. "Als Moeskroen nog bestaat, wacht ons een dichte verplaatsing op de tweede speeldag en dat is zeker geen onoverkomelijke hindernis. De derde wedstrijd, thuis tegen Standard, is tof, want de kampioen, die rechtstreeks voor de de Champions League geplaatst is, zal wellicht nog niet pieken. Nadien trekken we naar Sint-Truiden en met die club heeft onze trainer Dennis van Wijk natuurlijk nog een eitje te pellen", aldus Colpaert.

Zo heeft Roeselare toch vier "speciale" wedstrijden in het begin. Toch wil de club dit keer wel een goede start van het seizoen. "We moeten zorgen dat we weer niet een heel seizoen moeten achtervolgen."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties