Blondelle, Grégoire en Sylla in beeld bij STVV

De Nijs Michael
| 1 reacties
Blondelle, Grégoire en Sylla in beeld bij STVV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden treedt volgend seizoen terug aan in de Jupiler Pro League. Intussen zijn de Kanaries nog op zoek naar de nodige versterking. In navolging van Onana, Odoi en Buyssens wil de neo-topklasser ook Blondelle, Grégoire en Sylla aantrekken.

Siebe Blondelle (foto) is een 23-jarige verdediger die in het verleden bij Cercle Brugge, Club Brugge, Vitesse en VVV-Venlo aan de slag was. Afgelopen seizoen keerde de jonge Belg terug naar ons land. Hij tekende een contract bij Dender en mocht er meteen dertig keer aantreden. Blondelle ligt nog twee seizoenen onder contract in het Florent Beeckmanstadion.

Volgens HLN staat ook Norman Sylla op het verlanglijstje van STVV. De aanvaller was afgelopen seizoen eveneens aan de slag bij degradant Dender, maar daar is hij intussen einde contract. De Fransman scoorde de voorbije twee seizoenen vijftien doelpunten.

Daarnaast blijft Sint-Truiden interesse tonen in Christophe Grégoire. De Belg is eigendom van het Nederlandse Willem II, maar het voorbije half jaar was hij op huurbasis aan de slag bij Charleroi. Tot slot wordt ook de naam van Sebastjan Gobec genoemd in de wandelgangen. De Sloveense ex-speler van de Kanaries zou zowel op de links- als rechtsachter een optie zijn.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties