Preud'homme: "Ik geef nog niet op"

AA Gent verloor gisteren met 3-1 op het veld van AS Roma. Op zich geen slecht resultaat, maar de manier waarop liet toch een wrange nasmaak achter. Gent gaf immers een 0-1 voorsprong uit handen.

"De uitslag is overdreven", vertelde Preud'homme na de wedstrijd in HLN. "De eerste helft klopte onze organisatie. We maken zelfs 0-1 en hadden de kans. In de tweede helft kwamen we meer onder druk."

Het optreden van de scheidsrechter zat Preud'homme wel flink dwars. "De eerste goal zou buitenspel geweest zijn. Bij die penalty zou er hands van Totti aan voorafgegaan zijn. Maar oké, ik ben niet blind. Op sommige vlakken schieten we tekort."

"Toch ben ik niet blij met dit resultaat. Er zat meer in, daarom ben ik zo teleurgesteld. Maar i
k geef nooit op, al weet ik natuurlijk wel dat het heel moeilijk zal zijn om Roma met 2-0 te kloppen."