Trekt Boudewijn Zenden naar Standard?

De Nijs Michael
| 44 reacties
Trekt Boudewijn Zenden naar Standard?
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Standard kon deze zomer nog geen opvallende namen strikken, maar daar zou snel verandering in kunnen komen. De landskampioen wordt namelijk nadrukkelijk in verband gebracht met de Nederlandse middenvelder Boudewijn Zenden.

Standard liet eerder deze zomer optekenen dat er geen dure aankopen moeten verwacht worden. Voor Zenden moeten de Luikenaars echter niet diep in de beugel tasten. De Nederlandse ex-international is namelijk einde contract bij het Franse Marseille, waar hij vorig seizoen tot zestien basisplaatsen en zeventien invalbeurten kwam.

Nu heeft Standard zijn vizier op de Nederlander, die morgen 33 wordt, gericht. Zenden, die vorig seizoen 4 keer scoorde in de Franse competitie, werd gespot nabij het stadion van de Rouches. Geheel onlogisch is de interesse van Standard niet, de lanskampioen onderhoudt namelijk goede banden met Marseille.

Toch hebben de Rouches hun schaapjes nog niet op het droge. De voorbije dagen zou Zenden ook rond de tafel gezeten hebben met enkele Engelse clubs, waaronder Hull City, Blackburn Rovers en Portsmouth. Ook het Griekse Olympiakos, het Nederlandse Twente en het Italiaanse Genoa volgen de ex-speler van onder andere PSV, Barcelona, Chelsea en Liverpool op de voet.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties