Estland-België komt op het scherm

Nico Wieme
| 34 reacties
Estland-België komt op het scherm
Foto: © SC

De laatste kwalificatiewedstrijd van België komt dan toch op het scherm. VT4 kocht de rechten om de match van woensdag in Estland live uit te zenden.

De financiële crisis zorgde er eerder voor dat de wedstrijd tussen België en Armenië niet rechtstreeks op tv kwam. Eveneens enkele Europese voorrondewedstrijden met Belgische ploegen haalden het scherm niet. Even zag het ernaar uit dat ook de wedstrijd Estland-België niet zou worden uitgezonden, maar dat was buiten VT4 gerekend.

De commerciële zender geeft de wedstrijd van de Rode Duivels tegen Estland woensdag uit vanaf 20.20 uur. 
“VT4 geeft de Duivels met deze laatste kwalificatiematch bewust een duwtje in de rug”, zegt chef sport Chris Mannaerts. “Van zodra we bij VT4 de spirit van de uitdagers ruiken, zijn we van de partij. Dat blijkt ook uit de reacties van onze kijkers. Niet enkel met jaar na jaar drukker bekeken Superprestigewedstrijden veldrijden, maar ook met een voetbalmatch van een nationale ploeg die er weer voor wil gaan. Deze match van de bevestiging willen we de Vlaamse kijkers dus zeker niet onthouden.”

De commentator van dienst in Estland is Luc Van Doorslaer. Hij wordt bijgestaan door Eddy Snelders. De interland wordt afgetrapt om 20.30 uur, de uitzending begint tien minuten vroeger.
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties