Benitez blijft optimistisch

Yves Dekoning
| 0 reacties
Benitez blijft optimistisch
Foto: © SC

"When you walk through a storm, hold your head up high." In Liverpool moeten ze zich vastklampen aan de tekst uit "You'll Never Walk Alone".

Liverpool FC verloor de laatste weken de ene match na de andere en riskeert dit seizoen niet mee te spelen voor de prijzen. Een nederlaag tegen Lyon zou een historisch dieptepunt betekenen voor de Reds. Het is immers al vijftig jaar geleden dat ze nog zeven keer verloren in acht wedstrijden.

Hierdoor ligt Rafael Benitez onder vuur, maar de manager blijft optimistisch. Hij heeft laten weten dat hij nog steeds graag op Anfield is en ziet de toekomst rooskleurig in. Hij refereerde naar de beroemde tekst uit "You'll Never Walk Alone" dat zo vaak door het stadion galmt.

Benitez: "Ik zal proberen mijn hoofd omhoog te houden. Ik ben hier heel tevreden en wil hier nog lang blijven. De spelers hebben de kwaliteit om deze uitdaging het hoofd te bieden. Ze zijn vastberaden om te winnen. Twee jaar geleden moesten we ook onze laatste drie matchen in de Champions League winnen om door te stoten, en dat deden we."

Liverpool kampt met een serieuze blessuregolf en dat kost de Red punten. Benitez: "Geen enkele topclub heeft het gemakkelijk als vier of vijf sterkhouders uitvallen en dan ook nog eens vier of vijf andere spelers geblesseerd raken. Mensen beseffen niet hoe belangrijk Steven Gerrard en Fernando Torres zijn. De supporters weten hoe de situatie was toen ik hier aankwam en waar we nu staan. Ze blijven achter ons staan. Ik ben zeker dat het over enkele weken beter zal lopen, als we een aantal spelers recupereren. "

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Premier League

Nieuwste reacties