Hull City heeft meer dan 2 miljoen veil voor Alcaraz

Nico Wieme
| 44 reacties
Hull City heeft meer dan 2 miljoen veil voor Alcaraz
Foto: © SC

Is Antolin Alcaraz aan zijn laatste weken in Brugse loondienst bezig? Die kans bestaat, want het Engelse Hull City bereidt een bod op de Paraguayaanse international voor.

Hull City zou in de komende wintermercato 2,2 miljoen euro willen geven voor Antolin Alcaraz. Dat meldt althans The SunLuc Devroe is echter niet van plan om de centrale verdediger zomaar te laten gaan. "We zijn sterker met Alcaraz dan zonder", beweert de Brugse sportmanager in The Sun. "Een transfer is enkel mogelijk als er een goed bod komt." Daaruit blijkt dat ze bij Club niet tevreden zijn met 2,2 miljoen euro.

Alcaraz verkeert de laatste weken niet in zijn beste vorm en her en der werd al geopperd dat het misschien voor beide partijen niet slecht zou zijn, mocht de Paraguayaan komende winter vertrekken. In dat geval krijgt Alcaraz zijn gedroomde transfer en vangt blauw-zwart nog wat transfergeld. In juni is de 27-jarige speler einde contract en kan hij sowieso gratis naar een andere club.

Coach Adrie Koster ligt echter dwars. De Nederlander wil zijn kern het liefst van al tot eind dit seizoen behouden, eventueel aangevuld met één of meer versterkingen tijdens de winter.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties