Koster: "Club heeft nog niets in handen"

De Nijs Michael
| 15 reacties
Koster: "Club heeft nog niets in handen"
Foto: © SC

Door het gelijkspel van Anderlecht in Gent en het faillisement van Moeskroen telt de achterstand van Club Brugge op leider Anderlecht plots maar drie punten, maar trainer Adrie Koster reageert niet euforisch.

"Club Brugge heeft nog niets in handen", beseft de Nederlander in HLN. "De weg is nog lang en we beseffen ook dat we het niet cadeau zullen krijgen. De wedstrijd op Kortrijk is daar een typisch voorbeeld van. Leekens kan als geen ander een goede organisatie neerzetten, heeft veel snelheid in zijn aanvallend compartiment en beschikt over één van de beste defensies van eerste klasse. Bovendien worden we wekelijks met tegenstrevers geconfronteerd die de ziel uit hun lijf lopen. In de Brugse derby wou Bernt Evens zich bewijzen en vanavond zal het met Verbauwhede, Ciman en Capon niet anders zijn."

"Voor vanavond heb ik heb er echter een goed oog in", verzekert de oefenmeester. "Nog een laatste keer volle gas geven en dan mogen mijn spelers zonder problemen even een weekje de teugels vieren."
(AN)
 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties