Maric persoonlijk rond met Bochum

Hannes De Meyer
| 15 reacties
Maric persoonlijk rond met Bochum
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het zit er bovenarms op tussen Milos Maric en AA Gent. De Serviër heeft al een akkoord met de Duitse eersteklasser Bochum, maar de Buffalo's willen Maric niet laten gaan.

Maric kan bij Bochum een contract voor 3,5 jaar tekenen. “Alleen mijn handtekening en een deal tussen Bochum en AA Gent ontbreken nog”, zegt de middenvelder in HLN.

“Het is mijn droom om in de Bundesliga te spelen. Iedereen begrijpt mij, behalve meneer Louwagie. Omdat ik niet bijtekende wil hij me niet naar Bochum laten gaan. Ook Michel Preud’homme begrijpt me. Hij beseft dat het geen zin heeft om spelers die met hun hoofd ergens anders zitten, nog langer te houden.”

Maric kon zich niet vinden in het voorstel van AA Gent. “Gent kreeg als eerste de kans om mij te overtuigen, maar we zijn er niet uitgeraakt. Ik wil meer verdienen en de club kan zich dat blijkbaar niet veroorloven. Ik snap dat, maar Gent moet mij ook begrijpen. Als ze mij nu laten vertrekken, is dat voor iedereen een uitstekende zaak.” Bochum zou 500.000 euro veil hebben voor Maric.

Maric kan ook nog rekenen op de interesse uit Turkije, Griekenland en Rusland en ook drie Belgische clubs hengelen naar zijn diensten. “Maar die zullen wachten tot ik een vrije speler ben. Dat wil ik niet. Nu weggaan, is de enige oplossing. Moet ik hier blijven, dan zal ik nooit meer 100 procent zijn."
Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 13:30 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties