Witsel en Lukaku in beeld bij Bordeaux

Ruben Philippe
| 45 reacties
Witsel en Lukaku in beeld bij Bordeaux
Foto: © SC

Volgens de website football365.fr staan Lukaku en Witsel op het lijstje van Bordeaux. De twee komen, samen met nog heel wat andere spelers, in aanmerking als vervanger van Chamakh.

Marouane Chamakh vertrekt aan het einde van het seizoen naar Arsenal. Daar wacht een contract van vijf jaar op de 26-jarige aanvaller. Bordeaux is intussen een zoektocht naar de ideale vervanger gestart. Ondermeer Romelu Lukaku en Axel Witsel staan op het verlanglijstje.

Bordeaux speurt zowel de binnenlandse als buitenlandse markt af. In Frankrijk viel onder andere Kevin Gameiro, spits bij FC Lorient, op. Ook Loïc Rémy en Jimmy Briand genieten interesse van Bordeaux.

Ook spelers uit andere competities kunnen op belangstelling rekenen. Zo wordt de Pool Robert Lewandowski eveneens genoemd in de wandelgangen. Maar ook in België lopen enkele interessante spelers rond. Tijdens de oefeninterland van België tegen Kroatië vielen de prestaties van Lukaku en Witsel op. Ook de twee Rode Duivels staan daardoor op het lijstje van Bordeaux. Vorig jaar toonde Bordeaux al eens interesse in Witsel, toen sloeg hij die aanbieding af.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties