Custovic: "Tot einde strijden voor tweede plaats"

Nico Wieme
| 15 reacties
Custovic: "Tot einde strijden voor tweede plaats"
Foto: © SC

Gent moest met 1-3 het onderspit delven tegen Anderlecht. Even bracht Adnan Custovic terug hoop in de Gentse rangen, maar meer dan een eerredder zat er voor de Buffalo's niet in.

“Wij concentreren ons op die tweede plaats”, begon Adnan Custovic zijn praatje na de match. “Daar zullen we tot op het einde van de play-offs voor strijden. We staan nu wel vijf punten achter op Club Brugge, maar na de volgende speeldag kunnen we weer op twee punten staan.”

De Bosniër kreeg, mede door de schorsingen van Mbaye Leye en Zlatan Ljubijankic, nog eens zijn kans van coach Michel Preud’homme en bedankte met een doelpunt voor het vertrouwen. “Ik speelde met het nodige vertrouwen. Ik kreeg mijn kans en heb die zeker gegrepen. Toch had ik liever niet gescoord, maar wel gewonnen.”

Custovic draaide een beetje om de hete brei heen toen we hem vroegen of hij zich kon verzoenen met het vele bankzitten. “We hebben een ruime kern. De coach maakt keuzes in eer en geweten. Tegen KV Kortrijk zat ik op de bank, vandaag waren het andere spelers.” (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties