Deschacht: "Hopelijk blijft dit wel in het kopje hangen"

Deschacht: "Hopelijk blijft dit wel in het kopje hangen"
Foto: © SC

Kapitein Olivier Deschacht was misschien wel de meest ontgoochelde speler van allemaal en hij had ook een boodschap voor zijn ploegmaats: "Dit mogen we zeker niet vergeten."

Zelden iemand gezien die na een gelijkspel en met nog steeds acht punten voorsprong zo teneergeslagen was als Olivier Deschacht. "We hebben het weggegeven, het was gedaan en dan dit", zei de blonde linksachter. "We hebben vergeten te voetballen. Zij zijn gelukkig, wij niet. Ontgoocheling overheerste in de kleedkamer. Nu komt het er op aan van geconcentreerd te blijven."

Deschacht kwam ook nog even terug op de goals. "Stilstaande fase, inderdaad, maar ook fases die nooit hadden mogen gebeuren. Dat zijn kleine, domme fouten die je op dat moment maakt."

Voor de volgende match moet Anderlecht naar Staaien. "STVV zal ons graag zien komen. Ze hebben ons al twee keer vernederd en nu laten we hier de zege zomaar schieten. Ze zullen daar al in hun vuistje lachen."

Vreest Deschacht dan dat dit zo lang in het kopje gaat blijven hangen? "Ik hoop verdorie dat het in het kopje blijft hangen", verrast hij. "Ik hoop dat we hier onze lessen uit trekken en niet weer dezelfde fouten gaan maken. Niemand mag deze match vergeten."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties