Ederson: "Geen recht om de strijd te staken"

Ruben Philippe
| 4 reacties
Ederson: "Geen recht om de strijd te staken"
Foto: © SC

Charleroi verloor gisteren nog maar eens na een slechte partij. Het thuispubliek trakteerde de spelers en het bestuur dan ook op een fluitconcert. Volgens Ederson moet Charleroi nu bouwen aan de ploeg voor volgend jaar.

Nog voor de rust kregen de spelers het ongenoegen van de supporters over zich heen. Zij waren terecht boos na een slechte eerste helft. "We hebben de eerste twintig minuten zonder enige moeite doorstaan. Daarna hebben we tevergeefs geprobeerd om iets te forceren. We speelden veel te verlegen", aldus Tormena Ederson in de kranten.

"We moeten dingen tonen aan de supporters. We hebben het recht niet om de strijd te staken, we moeten nu een basis leggen voor volgend seizoen. Na dit slechte jaar is het belangrijk dat je je concentreert op het volgende jaar. Dat is onze enige verantwoordelijkheid."

Vertrekt Ederson aan het einde van het seizoen terug naar Genk of verkiest hij een verblijf in Charleroi? "Ik weet het nog niet. Ik heb nog steeds een contract van drie jaar bij Genk, we zullen dat binnenkort bespreken", aldus de Braziliaan. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties