Aruna smeekt Lens om FA Cup Final te mogen spelen

Aruna smeekt Lens om FA Cup Final te mogen spelen
Foto: © SC

Aruna Dindane zit met de handen in het haar. De kans zit er dik in dat hij de finale van de FA Cup op het heilige gras van Wembley zal moeten missen.

Portsmouth, de club die Aruna leent van Lens, is al zeker van degradatie, maar speelt contradictorisch genoeg de finale van de FA Cup tegen Chelsea. De ex-Anderlecht aanvaller is echter onzeker of hij mag aantreden in die finale. Portsmouth heeft immers geen geld meer en staat onder toezicht van de Premier League.

Een clausule in het leencontract van Aruna bepaalt immers dat als hij meer dan een bepaald aantal matchen speelt, er 4 miljoen pond op tafel moet gelegd worden. Een bedrag dat Portsmouth onder geen enkel beding kan betalen. Spijtig genoeg voor Aruna is dat aantal matchen nu bereikt en mag hij geen wedstrijden meer spelen.

De aanvaller zelf is nu bij Lens gaan pleiten voor zijn zaak. "Ik groeide op in Frankrijk en keek altijd naar de FA Cup", zegt Aruna. "Nu heb ik de kans om de finale te spelen en dat is een droom die zou uitkomen. Ik hoop enkel dat ze mijn droom niet gaan afpakken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties