Speel met profvoetballers en win 500 euro!

Fabian Morren
| 0 reacties
Speel met profvoetballers en win 500 euro!
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Neen, dit is geen stunt, noch een leugen! Gevestigde waarden uit eerste en tweede klasse zullen dit jaar op de Waasland Cup strijden voor de eer. Er is ook een extra geldprijs van liefst 500 euro voorzien!

De Waasland Cup was ooit een bescheiden voetbaltoernooi, maar is jaar na jaar uitgegroeid tot een evenement waar minstens 64 teams aan deelnemen. Ook enkele bekende namen uit eerste en tweede klasse zullen op 15 mei weer op de afspraak zijn.

Natuurlijk staat niet elke ploeg te springen om onmiddellijk tegen die grote kleppers uit te komen. Daarom heeft de organisatie vanaf dit jaar ook een opsplitsing gemaakt in een Competitieve en Recreatieve reeks. Zo heeft elke ploeg de kans zich in te schrijven in de reeks die het best bij haar ambitie en niveau past.

Omdat het toernooi veel meer inhoudt dan wat we in dit artikel kunnen schrijven, kijk je misschien best even op de website www.waaslandcup.be voor meer informatie. Tip: kijk ook zeker eens naar de filmpjes (links onderaan op de homepage), of kijk snel eens op youtube http://www.youtube.com/watch?v=4m6g9xtNjcc&feature=player_embedded.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties