De Bruyne bereikt akkoord met Anderlecht

Nico Wieme
| 174 reacties
De Bruyne bereikt akkoord met Anderlecht
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne zou persoonlijk rond zijn met Anderlecht. De middenvelder van Genk staat al een tijdje in de belangstelling van diverse binnen- en buitenlandse topclubs en zou nu de knoop doorgehakt hebben.

Kevin De Bruyne zou een akkoord bereikt hebben met paars-wit. Dat bericht vernam onze redactie van een bron uit de entourage van de speler zelf. Voor hoeveel jaren de beloftevolle middenvelder getekend heeft en of KRC Genk en de kersverse kampioen al tot een deal kwamen, is vooralsnog niet bekend.

De Bruyne begon zijn voetballoopbaan bij de Oost-Vlaamse provincialer Drongen. Op zijn achtste sloeg hij zijn tenten op bij AA Gent, maar daar kon hij niet echt aarden. In 2005 verliet De Bruyne de Buffalo's voor Racing Genk waar hij vorig seizoen zijn debuut maakte in de hoofdmacht. Tijdens de huidige voetbaljaargang veroverde de Oost-Vlaming een basisplaats bij de Limburgers. In 29 wedstrijden zette hij twee keer de netten bol.

Het was dan ook niet verwonderlijk dat ploegen zoals Standard en Anderlecht naar de diensten van De Bruyne hengelden. Ook buitenlandse clubs zoals Fulham, Everton en Saint-Etienne toonden belangstelling voor het Genkse goudhaantje. (AN)

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties