De Beule: "Fantastisch seizoen"

Maarten Coenen
| 5 reacties
De Beule: "Fantastisch seizoen"
Foto: © SC

Davy De Beule zag KV Kortrijk een fantastische 5de plaats behalen na de zege op Zulte Waregem en was nauwelijks ontgoocheld dat hij niet meer mocht strijden voor Europees voetbal.

De Beule: "We wisten sowieso dat we het zelf niet meer in handen hadden om die barragematchen af te dwingen, het enige wat we konden doen was proberen te winnen en dat hebben we ook gedaan". "Het had uiteraard wel iets uniek geweest, een Europese voorronde spelen met KV Kortrijk, maar laat ons maar gewoon tevreden zijn met ons seizoen".

De overwinning van Kortrijk was misschien niet helemaal verdiend maar het was wel al de 4de keer dat de Kerels dit seizoen wonnen van de buren: "Voor ons was het vooral belangrijk om dat resultaat vast te houden, zeker bij die 1-2. We konden dan ook nog eens rekenen op een uitstekende Verbauwhede die met een paar prachtige reddingen uitpakte".

De Kortrijk speler had trouwens nog mooie vooruitzichten na het seizoen: "Ik ga binnenkort trouwen en vertrek daarna op reis". Zo kan dit seizoen voor De Beule en met uitbreiding heel KVK niet meer kapot.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties