Excuses van Germinal Beerschot aan supporters

Dirk Pieters
| 59 reacties
Excuses van Germinal Beerschot aan supporters
Foto: © SC

Germinal Beerschot ging zondagmiddag met 1-0 onderuit op het veld van Antwerp. De Great Old deelde zo een enorme klap uit aan de stadsgenoot. Bij Germinal Beerschot beseft men dat dit zwaar is om te aanvaarden.

Het bestuur en de spelers van Germinal Beerschot excuseren zich dan ook aan de supporters op de website van de club.

Na de ongelukkige sportieve namiddag op de Bosuil, onze mindere prestatie tegen Antwerp én de 1-0-nederlaag, lijkt het ons, als spelersgroep en technische staf, aangewezen ons bij jullie te verontschuldigen. We beseffen dat we in deze oefenderby een ruime onvoldoende gescoord hebben en dat zoiets - uitgerekend tegen de aartsrivaal - op een totaal ongeschikt moment komt.

We gaan ons geenszins achter goedkope uitvluchten of makkelijke excuses verschuilen, maar willen wel aanstippen dat we in groep de voorbije vier weken keihard getraind en gewerkt hebben... en dat een kleine fysieke terugval quasi onvermijdelijk is. Het is alleen spijtig dat dit uitgerekend vandaag, op de Bosuil en tegen Antwerp, gebeurde.

Nogmaals sorry voor deze sportieve afknapper. Vanaf morgen gaan we er, na een grondige en eerlijke analyse, echter opnieuw keihard tegenaan, waarbij de competitiestart van 1 augustus centraal staat. Tegen dan willen we er helemààl staan, en jullie een seizoen met vooral sportieve hoogtepunten aanbieden. Zodat de uitschuiver van vandaag vanzelf vergeten wordt.


De spelersgroep en technische staf van Germinal Beerschot

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties