Overmeire: "Geen grote ambities uitspreken"
Steurbaut Kersten
| 8 reacties
Overmeire: "Geen grote ambities uitspreken"
Foto: © SC

Er waait een nieuwe wind door Lokeren. De Waaslanders haalden zwaar de portefeuille boven en komen zwaar versterkt uit de zomermercato. Kapitein Killian Overmeire houdt de voetjes op de grond.

“We moeten rustig blijven”, zegt Overmeire aan Voetbalkrant.com. “Vorig jaar ambieerden we ook de top-zes en we hebben maar nipt de degradatie kunnen vermijden. We moeten met bescheidenheid aan de competitie beginnen en geen te hoge ambities uitspreken.”

De gelaatsverandering van Lokeren doet Overmeire wel veel deugd. “Er waait iets nieuws door Lokeren. De keuze om meer Belgen aan te trekken is een bewuste keuze. We kunnen iets nieuws opbouwen en ik sta volledig achter dit project. Het zal alleen wat tijd vergen.”

Peter Maes maakt als trainer ook een goede indruk. Hij is veeleisend en verwacht 200 % inzet van iedereen. Dat is ook nodig voor deze groep.”

Lokeren haalde bijna een volledige nieuw elftal. “Met Sepp De Roover heb ik bij de beloften al gespeeld. Ik weet wat voor iemand hij is en verwacht dat hij de ploeg ook aanvallende impulsen kan bijbrengen.”

Vegard Braaten is nog jong. In de oefenwedstrijden heeft hij al wel een paar mooie doelpunten gemaakt. Hij heeft een neus voor doelpunten. Maar we mogen hem niet te veel druk opleggen. Die jongen zal zeker een aanpassingsperiode nodig hebben.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties