Van Hemert: "Laten zien dat we het wel kunnen"

Dirk Pieters
| 25 reacties
Van Hemert: "Laten zien dat we het wel kunnen"
Foto: © SC

Lierse verloor zaterdagavond tegen KV Mechelen en blijft nog steeds achter mer nul punten. Toch zat er volgens Roel Van Hemert meer in. De verdediger speelde tegen Aloys Nong een sterke wedstrijd.

"De verdediging kreeg de afgelopen weken heel wat kritiek. Tegen Standard speelden we misschien geen al te beste wedstrijd. Toch mag ik dit seizoen niet klagen. Zowel tegen Sidibe, Benteke en Nong speelde ik een een behoorlijke wedstrijd. De aanvaller van KV Mechelen kwam zaterdagavond me feliciteren met mijn wedstrijd. Hij noemde me één van de lastigste verdedigers om tegen te spelen en dat doet altijd deugd dat te horen van een speler met heel wat kwaliteiten. Zeker na al de kritiek in de media", aldus de centrale verdediger.

Het contract van Van Hemert loopt dit seizoen af, maar er zullen hoogstwaarschijnlijk snel gesprekken volgen. "Samy heeft heel veel vertrouwen in me en de club is tevreden met mijn eerste wedstrijden in eerste klasse. Binnenkort zal er dus zeker gesproken worden."

Over de wedstrijd van zaterdagavond was de verdediger kort. "Jammer dat we deze wedstrijd natuurlijk verliezen, maar als we zo blijven spelen zullen de punten wel volgen. Er zat meer in zaterdagavond, maar daar koop je natuurlijk niets mee."

Ook Frederik Frans was na lange afwezigheid terug van de partij. "Het moet enorm deugd doen voor hem om er terug te staan. Hij liet al meteen een sterke indruk en dat doet hem duidelijk veel plezier."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties