Vanhaezebrouck: "Leuk, maar het kan snel omslaan"

De Nijs Michael
| 7 reacties
Vanhaezebrouck: "Leuk, maar het kan snel omslaan"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Kortrijk nam afgelopen zomer afscheid van Georges Leekens. Opvolger Hein Vanhaezebrouck stelt alvast niet teleur. Ook tegen Lierse graaide rood-wit drie punten mee, waardoor de West-Vlamingen zich probleemloos handhaven in de top van het klassement.

"Het is mooi en leuk dat we eerste staan, maar het kan snel omslaan", reageert Vanhaezebrouck bij Sporza. "Als we zoals Lierse vandaag pech hebben, kunnen we ook in hun situatie verzeild raken. Vergeet niet dat we het kleinste budget en een beperkte kern hebben. Vandaag speelden we net als de wedstrijden daarvoor goed, al raakten we moeilijk uit de startblokken."

"Misschien waren mijn jongens onder de indruk van dit fantastische publiek. Maar dan gingen we beter voetballen, creëerden we kansen en werkten die ook af", analyseert de trainer verder. "We hebben aan maturiteit en voetballend vermogen gewonnen, al weegt soms het gebrek aan ervaring door. Weten wanneer door te drukken; dat moeten mijn jongens nog leren. Maar laat ons nu even genieten van deze zege."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties