Jonckheere: "Koster niet alleen verantwoordelijk"

Mathias Dumarey
| 133 reacties
Jonckheere: "Koster niet alleen verantwoordelijk"
Foto: © SC

Pol Jonckheere (foto) trad vandaag naar aanleiding van het Europese duel van morgen in en tegen Villarreal nog eens uit de schaduw. De voorzitter van Club Brugge is net als elke andere fan van blauwzwart ontgoocheld maar gelooft in een kenteri

"Ik wil tegen Villarreal twee dingen zien. Een goed resultaat en karakter. Het voor Club typerende bloed, zweet en tranen", zei Club-preses Pol Jonckheere vandaag aan de aanwezige pers. Net als iedereen die Club Brugge van nabij volgt, is de voorzitter ontgoocheld. "Als je de cijfers bekijkt, is onze situatie ernstig. Het concentratieverlies en de nonchalance bij de spelers moet eruit", aldus Jonckheere.

De voorzitter blijft wel geloven in een kentering. "We mogen de zaken nu ook niet gaan dramatiseren. We spelen bij vlagen heel goed voetbal. Het talent is ook aanwezig. Maar het moet keren. We moeten meer resultaatgericht gaan voetballen", gaat Jonckheere verder.

Voor de architect uit Brugge is Adrie Koster niet de enige verantwoordelijke voor de gang van zaken in het team. "Dat zou maar al te makkelijk zijn. Iedereen is verantwoordelijk, dus ook de spelers. Ze krijgen de kans om bij een topclub te spelen en niet alleen om hun eigen talent te ontwikkelen. Ze moeten ook als team spelen", besluit de frontman van Club Brugge.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties