Vanden Stock: "Van Holsbeeck en Jacobs behouden vertrouwen"

Vanden Stock: "Van Holsbeeck en Jacobs behouden vertrouwen"
Foto: © SC

Het is ooit anders geweest bij Anderlecht. Na de mindere resultaten met de 5-1-nederlaag tegen Standard als voorlopig dieptepunt heeft Roger Vanden Stock nogmaals zijn vertrouwen uitgesproken in zijn manager en trainer.

De ene Vanden Stock is de andere niet. Onder vader Constant zou 'het kot waarschijnlijk te klein zijn geweest'. Zoon Roger volgt echter een andere weg: die van de continuïteit. Na de Europese nederlagen en de zware nederlaag in Luik laat hij weten dat de posities van trainer Ariël Jacobs en manager Herman Van Holsbeeck absoluut niet ter discussie staan. Dat liet hij vrijdag weten in een persconferentie.

"Ik wil mijn vertrouwen bevestigen in zowel de technische staf als het management", aldus Vanden Stock. De rangen worden dus gesloten ondanks de supportersprotesten. "Ook als het in de volgende matchen mis zou gaan, behouden ze mijn steun. Ze hebben reeds bewezen in het verleden dat ze dat waard zijn."

Donderdag moet Anderlecht winnen van AEK Athene om nog een kans te maken in de Europa League. Moest het daar fout lopen, zal de onrust wellicht grotere proporties aannemen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties