Leko: "Enorme motivatie tegen Club"

Jarryd Naegels
| 19 reacties
Leko: "Enorme motivatie tegen Club"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Ivan Leko scoorde het voorbije weekend weer een prachtige goal na een prima collectie aanval. Charleroi werd zo tegen het canvas gemept. Lokeren boekt zo zijn vierde zege op rij.

Tegen Charleroi werd er voor de vierde keer op rij gewonnen. “Die match was een sleutelwedstrijd voor Lokeren. We moesten daar winnen om niet in de buik van het klassement te blijven hangen. De goal die ik daar maak? Qua voorbereiding was mijn doelpunt wondermooi. Het afmaken was eigenlijk simpel na al die tussenstations.”

Leko zit boordevol vertrouwen na deze geweldige reeks. “Onze mooie reeks van vier overwinningen op rij stopt hier niet. Volgende week komt Club Brugge op bezoek. Waarom zouden we dan niet kunnen winnen? Dat wordt een geweldig duel. De motivatie zal enorm zijn.”

De Kroaat merkt ook op dat niet alleen zijn club beter aan het spelen is. “Ook Club Brugge heeft zich goed herpakt na een slechte start. We moeten proberen Vargas aan banden te leggen. Wat die op dit moment allemaal uit zijn schoenen tovert, dat is echt niet normaal.”

“Er zijn veel spelers die uit het niets kunnen scoren bij Club Brugge. Maar ze hebben ook hun zwaktes. Verdedigend zijn ze te pakken. Ze hebben al zestien goals binnen, dat is toch wel veel voor een topclub. Kansen zullen er zeker komen voor ons, dan moeten we die maar afmaken.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties