Iakovenko: "Begrijp niet waarom Anderlecht me wegstuurde"

Iakovenko: "Begrijp niet waarom Anderlecht me wegstuurde"
Foto: © SC

Sacha Iakovenko keerde zondag nog eens terug naar Anderlecht. De Westerlo-huurling was dit seizoen overbodig bij Anderlecht en dat begrijpt de Oekraïner niet goed.

"Bij Anderlecht was Herman Van Holsbeeck van mening dat ik niet regelmatig genoeg was", aldus Iakovenko in HNB. "Vorig seizoen bij Westerlo scoorde ik 11 keer, gaf ik 10 assists en had ik altijd goeie punten. Hebben ze die matchen niet gezien?"

Deze week zei Ariël Jacobs dat het kiezen was tussen Kljestan en Iakovenko en dat de aanvaller daarom werd uitgeleend. "Ik begrijp niet waarom Anderlecht mij heeft weggestuurd. Het enige wat ik begin dit seizoen te horen kreeg, was dat de trainer niet meer op mij rekende."

"Samen met Bulykin en Losada moest ik met de B-kern trainen, maar de trainingen op het synthetische veld hebben mijn hamstringblessure verergerd. Ik heb drie maanden verloren. Ik weet dat ik nog geapprecieerd word door de Anderlecht-fans. Ja, ik heb Ariël Jacobs zondag wel een hand gegeven. We zijn toch mensen? Wie weet werken we ooit weer samen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties