Koster hekelt onvolwassenheid bij Club-spelers

Steurbaut Kersten
| 85 reacties
Koster hekelt onvolwassenheid bij Club-spelers
Foto: © SC

Club Brugge gaf in de slotfase op Germinal Beerschot de kwalificatie voor de kwartfinale uit handen. Trainer Adrie Koster hekelde het gebrek aan volwassenheid bij zijn spelers.

Na een uur pakte Maxime Lestienne aan de middenlijn een overbodige rode kaart. “Zo’n domme overtreding op die plaats, dat kan ik niet aanvaarden. We hebben onszelf onnodig in de problemen gebracht. Ook de strafschop kwam er na een onnodige fout. De consequenties zijn duidelijk.”

“We hadden onze zinnen gezet op een overwinning, maar als je op zo’n manier nog onderuit gaat, is het heel zuur. We hebben nochtans de kwaliteit in onze groep rondlopen. Maar ook volwassenheid is een kwaliteit en daarin komen sommige jongens duidelijk nog te kort.”

“Dat heeft met leeftijd te maken en sommige jongens hebben tijd nodig, maar aan de top krijg je weinig tijd. Het is misschien te simpel om de bal alleen daar te leggen, maar het heeft vanavond een belangrijke rol gespeeld. Hopelijk komen een aantal geblesseerden snel terug, dan kan de kwaliteit terug de hoogte in.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties