Charleroi geeft spelers 'last minute stage' cadeau

Charleroi geeft spelers 'last minute stage' cadeau
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het is eigenlijk te gek voor woorden, maar Charleroi heeft een nieuwe stunt bedacht. Om de negatieve spiraal om te buigen zijn de Carolo's zondag op stage vertrokken. De spelers werden daarvan zaterdag verwittigd...

De volledige kern zit nu dus vijf dagen in Malaga. "Dit is een initiatief van voorzitter Bayat en de technische staf. Maar dit heb ik nog nooit meegemaakt", zegt Alessandro Cordaro in Het Nieuwsblad. "Ik vermoed dat het de bedoeling is om rustig te kunnen werken, ver weg van de media."

"We zijn laatste, maar willen er alles aan doen om uit het dal te klimmen. Even andere lucht opsnuiven, ver weg van de malaise, moet ons allemaal herbronnen", zegt trainer Laszlo Csaba. "De rode lantaarn is niet alleen een kwestie van kwaliteit, maar ook van heel veel pech. Dat wil ik mijn spelers duidelijk maken. Na de nederlaag tegen Westerlo zit iedereen in de put, maar donderdag wil ik weer met een bijzonder strijdvaardige kern voet op Belgische bodem zetten", aldus de Hongaar in de Waalse kranten.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties