Groep F: Marseille op zoek naar zege in Moskou

Jarryd Naegels
| 1 reacties
Groep F: Marseille op zoek naar zege in Moskou
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

In groep F staat om half zeven al Spartak Moskou – Marseille op het programma. Later op de avond mag het nietige Zilina op bezoek bij Chelsea.

Chelsea heeft al twaalf punten en straks worden er dat zonder ongelukken vijftien. De Blues zijn desondanks niet goed bezig en verloren hun laatste twee duels in de Premier League.

Toch mag Zilina geen problemen vormen voor de Londenaars. De club staat immers met nul punten troosteloos onderaan in de rangschikking. Het andere duel tussen Spartak en Marseille is wellicht beslissend in deze groep.

Beide teams hebben momenteel zes eenheden. De club die verliest mag zich zeer waarschijnlijk opmaken voor de Europa League. De winnaar van het duel kan dan rekenen op extra eer en geld in de Champions League na Nieuwjaar.

Wat denkt Bwin over de matchen?

Chelsea en Spartak zijn favoriet. Zilina en Marseille kunnen daarentegen een mooie stuiver opleveren. U krijgt van ons immers 150 euro gratis gratis krediet om te gokken. Schrijf u in via deze website.

Steekt Chelsea de armen in de lucht, dan krijgt u bij Bwin 171 euro bij een gok van 150 euro. Bij winst van Spartak wint u 367,5 euro.

Durft u wedden dat Zilina wint, dan scoort u 2250 euro bij Bwin. Als u wedt op Marseile, dan ontvang je 405 euro.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Champions League

Nieuwste reacties