STVV wil Funso Ojo (tijdelijk) weghalen bij PSV

De Nijs Michael
| 7 reacties
STVV wil Funso Ojo (tijdelijk) weghalen bij PSV
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Sint-Truiden won afgelopen weekend de levensbelangrijke degradatietopper tegen Lierse, maar de Kanaries beseffen dat versterking tijdens de winterstop onontbeerlijk is. Daarbij denkt de Limburgse eersteklasser nu aan Funso Ojo van PSV Eindhoven.

De negentienjarige Belg stond in het verleden al tien keer op het veld bij het A-team van PSV, maar het jeudgproduct van Germinal Beerschot kwam in aanvaring met trainer Fred Rutten, waarna hij opnieuw bij de beloften gestald werd. Daar doet de middenvelder het erg goed, waardoor PSV hem nu een half jaar ervaring wil laten opdoen op het hoogste niveau.

Dat is Sint-Truiden niet ontgaan. De Limburgers onderhouden goede contacten met de Nederlandse topclub, waardoor een tijdelijke overgang naar Stayen niet denkbeeldig is. STVV moet echter uitkijken voor concurrentie vanuit Nederland, want ook Heerenveen wil onze landgenoot graag inlijven. Ojo, die tevens centraal in de defensie geposteerd kan worden, ligt nog tot medio 2013 onder contract in Eindhoven.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties