Blik samen met Mertens en Leekens terug op het voorbije voetbaljaar

Steurbaut Kersten
| 5 reacties
Blik samen met Mertens en Leekens terug op het voorbije voetbaljaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het jaar zit er bijna op en dan is het ook tijd om nog eens terug te blikken op de voetbalgebeurtenissen in 2010. Dankzij Voetbalkrant en Belgiumscocer kan u dat samen met Peter Vandenbempt, Dries Mertens en Georges Leekens.

Zij blikken op 23 december tijdens “Dit was 2010: voetbal!” terug op de hoogte- en laagtepunten van het voorbije voetbaljaar. Zo was er een teleurstellend WK in Zuid-Afrika, maar waren er ook de goede prestaties van de Belgische ploegen in Europa, vorig seizoen.

Naast Vandenbempt, Mertens en Leekens zullen ook volgende gasten aanwezig zijn op de show- en praatavond in de Leuvense Schouwburg: Ariël Jacobs, spportjournalist en woordvoerder van The Bid François Colin, TV-journalist Maarten Vangramberen, Frank De Bleeckere en OHL-trainer Ronny Van Geneugden.

Voetbalkrant en Belgiumsoccer schenken voor deze avond 3 x 2 tickets weg. Om kans te maken op een duoticket moet je het antwoord geven op een eenvoudige vraag op deze pagina. Veel succes!

Valt u niet in de prijzen? Een toegangskaart kost slechts 10 euro (-26 en + 55) of 12 euro. Per vier tickets krijgt u bovendien een gratis toegangsbewijs. Er zijn bovendien mooie prijzen te winnen. Van gesigneerde voetbalshirts tot een gesigneerde bal van FC Utrecht. Iedere prijs heeft een waarde van 75 euro.

Meer info over dit evenement vind je op www.30CC.be

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties