Enthousiaste Clubpreses tuimelt van Gentse tribune

Enthousiaste Clubpreses tuimelt van Gentse tribune
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Onmiddellijk na het laatste fluitsignaal van Serge Gumienny wou Pol Jonckheere zich naar de spelerstunnel haasten om zijn spelers en technische staf te feliciteren met de zege op Gent. Dat was echter buiten de steile trappen van het Ottenstadion gerekend.

Club Brugge boekte een deugddoende 0-2-zege bij AA Gent. Na de heisa van de voorbije weken eindelijk eens een lichtpuntje in de duistere tunnel. Voorzitter Pol Jonckheere is al die tijd pal achter zijn coach Adrie Koster blijven staan. Na het laatste fluitsignaal wou de Brugse architect dan ook zo snel mogelijk spelers en trainers gaan feliciteren.

Toen Jonckheere de steile trappen van het Ottenstadion afdaalde, gleed hij echter uit en kwam onzacht in aanraking met het harde beton. De onfortuinlijke voorzitter werd onmiddellijk naar het Gentse dokterskabinet gebracht waar hij door de Clubartsen onderzocht werd. Jonckheere klaagde over pijn aan de schouder. Maandag moet onderzoek in het ziekenhuis meer duidelijkheid brengen over de ernst van de verwondingen.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

 Europa Play-offs - Finale
KRC Genk KRC Genk 0-1 KAA Gent KAA Gent

Nieuwste reacties