Week 2 met nieuwe kansen

Manuel Gonzalez
| 0 reacties
Week 2 met nieuwe kansen
Foto: © SC

Vorige week startte onze nieuwe rubriek Betting Advice. Prince B. voorspelde één weddenschap juist, maar wil deze week beter doen. Denkt u mee?

Vandaag gaat Prince B. weer op zoek naar weddenschappen gelijk aan of hoger dan 1.50. Prince B. heeft voor het komende voetbalweekend alvast weer drie leuke voorspellingen gedaan en hij zal dit voortaan elke week doen. Bovendien houdt onze huisadviseur ook zijn eigen klassement (momenteel score van 1 op 3) bij. Waag zelf uw kans bij BWIN!

Heeft u nog leuke odds gezien gelijk aan of hoger dan 1.50? Laat het dan weten bij de reacties onder dit artikel!

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

1. Italiaanse Serie A: AS Roma - Cagliari 1 @ 1.50
AS Roma won vorige week met 0-1 bij Cesena en afgelopen midweek met 2-1 in de derby tegen Lazio voor de Coppa. De Romeinen staat op de vijfde plaats in het klassement met zes punten achterstand op leider Milan en zijn dus nog steeds in de titelrace. In eigen huis zien we Roma dan ook winnen van middenmoter Cagliari uit Sardinië.

2. Schotse Premier League: Hearts - Glasgow Rangers 2 @ 1.85
Hearts draait een uitstekend seizoen in Schotland en staat op de derde plaats. Rangers staat tweede maar kan via een aantal inhaalwedstrijden toch nog over aartsrivaal Celtic wippen. Het mag daarom onderweg absoluut geen punten laten liggen. Het belooft een moeilijke wedstrijd voor Rangers te worden maar het verleden leert ons dat Celtic en Rangers in dit soort wedstrijden toch vaak aan het langste eind trekken, ook omdat Hearts zich nog niet zolang geleden in de FA Cup liet verrassen tegen een zwakkere tegenstander.

3. Belgische Jupiler Pro League: Anderlecht - Standard 1 @ 1.60
De clash tussen Anderlecht en Standard belooft een zwaar beladen wedstrijd te worden. Paars-wit is op zoek naar ereherstel na de 5-1 pandoering uit de heenwedstrijd. De Rouches missen Ramos, Defour, Witsel en Cyriac en dat lijkt ons toch net iets van het goede te veel, ondanks de aanwezigheid van Jelle Van Damme. Anderlecht speelt bovendien thuis en wil absoluut een zege behalen voor zijn thuispubliek tegen de grote concurrent uit Luik.

Bekijk ook eens wat u kan winnen als u onderstaande wedstrijden zou combineren in één combo.

Eupen - Club Brugge 2 @ 1.75
Oezbekistan - Jordanië 1 @ 1.65
Aston Villa - Man City 2 @ 1.95
Man Utd - Birmingham 1 @ 1.20
Bayern - Kaiserslauteren 1 @ 1.20
Celtic - Aberdeen 1 @ 1.20
Udinese - Inter 2 @ 2.25

Inzet: 150 euro
Nettowinst: 3133,78 euro

Odds kunnen schommelen naargelang het aantal personen die weddenschappen plaatsen op een bepaalde uitkomst. Wees er dus op tijd bij!
 

U krijgt van ons 150 euro gratis gratis krediet om te gokken bij BWIN. Schrijf u in via deze website

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties