Janssens en Van Campenhout jennen elkaar

Steurbaut Kersten
| 20 reacties
Janssens en Van Campenhout jennen elkaar
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Afgelopen vrijdag werd in het Antwerpse stadhuis scheidsrechtersvereniging KSOVA gehuldigd voor zijn 100-jarig bestaan. Burgemeester Patrick Janssens en schepen van Sport Ludo Van Campenhout konden het echter niet laten om elkaar even te jennen.

Bij zijn uitgebreide felicitaties aan het adres van KSOVA had burgemeester Janssens het telkens over ‘het’ stadion als hij vertelde over zijn voetbalvonden op het Kiel. “Het stadion”, vroeg Van Campenhout zich af. “Een stadion, zal u bedoelen.”

KSOVA is de oudste scheidsrechtervereniging van het land, en met uitbreiding zelfs van Europa. “Geen toeval met Antwerp, als oudste club van het land, en met Beerschot in deze stad”, klonk het bij een van de notabelen van de Antwerpse fluiteniersgroep.

“Beerschot bestaat niet meer”, glimlachte Van Campenhout fijntjes, waarop Omar El Filali, voorzitter van KSOVA, zich voor alle zekerheid maar tussen de twee ‘kemphanen’ postte. Waar scheidsrechters niet goed voor zijn.

Toch bereikten ook Janssens en Van Campenhout een akkoord. Bij de uitreiking van het gulden boek, met de geschiedenis en anecdotes van KSOVA, werd een paars en een rood exemplaar overhandigd. De keuze was snel gemaakt.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties