Delen: “Finale is mogelijk”

Michiel Derwael
| 2 reacties
Delen: “Finale is mogelijk”
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Westerlo zette vanavond een scheve situatie recht op het Lisp. Na het 1-2 verlies in eigen huis, wonnen de troepen van Ceulemans in Lier met 2-3. Westel domineerde na de rust de wedstrijd.

Westerlo kwam al na vijfentwintig minuten op achterstand, maar knokte zich in de tweede helft terug. “De eerste helft was minder, maar in de tweede hadden we het overwicht. Na de gelijkmaker voelde wij dat we meer ruimte gingen krijgen. In de tweede helft konden wij onze druk omzetten in twee doelpunten”, verklaart Jef Delen.

“Of ik hier graag kom winnen? Ik ga overal graag winnen. Het is zo dat er veel vrienden van mij in de tribune zaten omdat ik van hier uit de streek ben. Maar dat maakt niet zoveel uit voor mij. Al hoop ik wel dat Lierse erin blijft. De sfeer is hier altijd goed en het is een club voor de eerste klasse.”

In de halve finale wacht een duel met Cercle Brugge. “Het wordt een moeilijke wedstrijd tegen Cercle. Ik schat de kansen fifty/fifty in. Een finale is mogelijk omdat het een haalbare kaart is, maar dat denken zij ook van ons”, vertelt de aanvoerder.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties