Westerlo moet alles uit de kast halen

Michiel Derwael
| 17 reacties
Westerlo moet alles uit de kast halen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Vanavond staat het streekduel tussen Lierse en Westerlo op het programma in de terugwedstrijd van de kwartfinale in de Cofidis Cup. De Pallieters hebben in de heenwedstrijd een goede uitgangspositie behaald door met 1-2 te winnen. Westerlo moet alles uit de kast halen om zich nog te

Lierse doet het niet goed in de competitie, maar staat wel met een half been in de halve finales. Om door te stoten naar de volgende ronde kunnen de Pallieters terug  beroep doen op Thomas Radzinski, die hersteld is van een blessure. Nieuwelingen Kenny Thompson en Victor Bernardez zijn niet speelgerechtigd. Opvallendste afwezig is Joeri Dequevy, hij is uit de selectie gelaten.

Voor Westerlo wordt het alles of niets in deze bekerwedstrijd. Na de 1-2 nederlaag in eigen huis zijn de troepen van Ceulemans verplicht om aan te vallen op het Lisp. Westel was in 't Kuipje niet minder dan Lierse, maar ze liepen tegen een aartsgevaarlijk counter. Westerlo kan niet rekenen op de geblesseerde Liliu, Van Heerden, Ruiz en Vanaudenaerde.

U kunt de wedstrijd hier live volgen

Opstellingen

Lierse:Kawashima, De Wree, Cavens, Sonck, Claasen, Gaxa, Thiebaut, Van Hemert, Andreasson, Davids en Maric.

Westerlo:De Winter, De Petter, Corstjens, Dekelver, Annab, Henrique, Delen, Iakovenko, Cools, Mravac en Ngolok.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties