Standard nog niet zeker van zege tegen Charleroi

Ruben Philippe
| 90 reacties
Standard nog niet zeker van zege tegen Charleroi
Foto: © SC

Bij Standard zijn ze nog niet zeker van hun zege tegen Charleroi. De Belgische voetbalbond heeft de winst immers nog niet bevestigd. Het is onduidelijk of scheidsrechter De Bleeckere de wedstrijd beëindigde of stillegde. Volgende week buigt de bond zich over het probleem.

De Waalse clash tussen Charleroi en Standard (0-2) liep stevig uit de hand. Vlak voor het laatste fluitsignaal stormden enkele supporters het veld op. Alle spelers liepen naar binnen, maar scheidsrechter Frank De Bleeckere had blijkbaar nog niet afgefloten. Hij verklaarde na de wedstrijd van wel, maar op de website van de KBVB blijft Standard voorlopig zonder haar drie punten staan. 

Op 22 maart buigt de Belgische voetbalbond zich over het voorval. Zij kunnen dan beslissen om het duel te laten herspelen, het resultaat (0-2) te bevestigen of een forfaitscore ten nadele van Charleroi toe te kennen. 

Het probleem komt echter wel op een ongelegen moment. Standard zit immers nog in volle play-off-strijd. De Luikse club is nog niet zeker van deelname aan play-off I. De beslissing van de voetbalbond kan daarin mogelijk doorslaggevend worden.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties