Klierkoorts achtervolgt De Bruyne: "Ik móét mijn momenten kiezen"

Steurbaut Kersten
| 11 reacties
Klierkoorts achtervolgt De Bruyne: "Ik móét mijn momenten kiezen"
Foto: © SC

Volg KRC Genk nu via WhatsApp!

Kevin De Bruyne slaagt er maar niet in om zijn oude vorm terug te vinden. De Genkse middenvelder moest tegen Westerlo na een slechte prestatie naar de kant en greep donderdag ook naast een selectie voor de Rode Duivels.

De Bruyne liep na zijn wissel meteen naar de kleedkamer, zonder Frank Vercauteren een hand te geven. Een gesprek met de coach kwam er niet.

Over zijn niet-selectie voor de Rode Duivels is de jonge Gentenaar ontgoocheld. “Maar goed, tegen Oostenrijk en Kazachstan zat ik toch in de tribune. Dat deed pijn, want ik had echt mijn best gedaan. Bij de beloften zal ik wel kunnen spelen.”

De klierkoorts die De Bruyne enkele maanden aan de kant hield, woelt bij de Genk-speler duidelijk nog na. “Het draait nog niet zoals voor die ziekte. Ik heb meer tijd nodig om te recupereren. Het lijkt dat ik op flitsen reken, maar klopt niet. Ik moet mijn momenten kiezen. Ik denk niet dat het dit seizoen nog zal veranderen. Ik heb een voorbereiding nodig om weer top te worden.”

Ondertussen blijft de naam van De Bruyne wel opduiken in de transferrubrieken. “Ik weet wie geïnteresseerd is, maar alles op zijn tijd. Als er niks op papier staat, is er niks om over te praten. Bij een transfer moet alles kloppen: sportief én financieel.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties