Lokeren wil zich vooral "amuseren" op Stayen

Steurbaut Kersten
| 7 reacties
Lokeren wil zich vooral "amuseren" op Stayen
Foto: © SC

Een jaar geleden moest Lokeren nog vechten voor het behoud, maar nu staan de Waaslanders op een zucht van Play-Off 1. Toch vallen er op Daknam weinig zenuwen te bespeuren.

De spelers vluchten na de vrijdagtraining snel naar binnen om de regendruppels van het gezicht te vegen. Trainer Peter Maes geeft hen nog een belangrijke boodschap mee in de aanloop naar de cruciale wedstrijd op STVV: “Blijf voetballen met plezier.”

Het zijn geen loze woorden voor de spelers. “Het is een hele belangrijke wedstrijd”, zegt Ivan Leko in een gesprek met Voetbalkrant.com. “Maar we moeten ze gewoon voorbereiden zoals een andere wedstrijd. Het is belangrijk dat we goed blijven voetballen. Met plezier.”

“We hebben een heel sterk seizoen achter de rug en verdienen het om in Play-Off 1 te zitten. Laat ons nog niet te veel rekenen, maar we gaan zondag alles geven zodat iedereen kan genieten van die wedstrijden in Play-Off 1.”

Ook de 18-jarige Laurens De Bock blijft opvallend rustig. “De coach probeert de druk bij de groep zoveel mogelijk weg te houden en zegt heel weinig over die play-offs. Hij legt de focus op het amusement op het veld. Voor mij zou het alvast een uitstekende leerschool zijn om nog enkele wedstrijden tegen de grote ploegen te mogen spelen.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties