Laatste plaatsen Play-Off 1 worden vandaag uitgedeeld

Michiel Derwael
| 13 reacties
Laatste plaatsen Play-Off 1 worden vandaag uitgedeeld
Foto: © SC

Vanavond staan er enkele belangrijke wedstrijden op het programma. KV Mechelen, Standard en Lokeren strijden voor de laatste twee plaatsen bij de laatste zes. Voor Eupen en Lierse wordt het de match van de redding.

KV Mechelen ontvangt in eigen huis Eupen. Voor beide ploegen staat er veel op het spel. De Duitstalige club moet winnen om het behoud in eerste te verzekeren. KV Mechelen kan bij winst nog deelnemen aan Play-Off 1, maar dan moet het hopen op puntenverlies van de naaste concurrenten.

Lokeren mag  geen punten laten liggen op het veld van Sint-Truiden. Bij winst zijn ze zeker van een plaats bij de laatste zes. De Limburgers wonnen hun twee laatste wedstrijden en zullen er alles aan doen om hun laatste duel van dit seizoen op Stayen te winnen. Standard kan best de drie punten halen tegen Germinal Beerschot.

In de onderste regionen van het klassement wordt vandaag alles beslist. Lierse moet de drie punten thuishouden tegen Club Brugge, maar dan nog zijn de troepen van Trond Sollied afhankelijk van het resultaat van Eupen. De Pallieters moeten hopen op puntenverlies van Eupen en zelf een punt of meer pakken.

Programma:

Westerlo - Charleroi
Standard - Germinal Beerschot
Cercle Brugge - Racing Genk
Anderlecht - AA Gent
STVV - Lokeren
Lierse - Club Brugge
KV Mechelen - Eupen
Zulte Waregem - Kortrijk  2-2

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties