Wijnants: “De Winter moet eerst naar zichzelf kijken”

vincent david
| 12 reacties
 Wijnants: “De Winter moet eerst naar zichzelf kijken”
Foto: © SC

Nadat Yves De Winter zijn basisplaats aan Bart Deelkens verloor meldde de Westerlo-keeper dat hij graag wilt vertrekken. Westerlo-manager Wijnants reageert geprikkeld op de uitspraken.

Zaterdag meldde Yves De Winter in Gazet van Antwerpen dat hij wilt vertrekken als hij niet langer titularis is bij Westerlo. Door mindere prestaties verloor De Winter zijn plaats onder de lat aan Bart Deelkens.

“Hij moet stoppen met leugens te vertellen”, vertelt Westerlo-manager Herman Wijnants aan Sport/Voetbalmagazine. “Wij hadden wel een overeenkomst met Heerenveen, maar de Nederlanders vroegen een week bedenktijd en daarin veranderden ze van mening”.

"Als je één keer naast de ploeg valt en meteen laat horen dat je weg wil, dan moet je eerst eens naar jezelf kijken. Het gaat mij om de mentaliteit. Plus: hij devalueert zijn eigen marktwaarde."

"Een transfer kun je alleen afdwingen met prestaties op het veld, niet met je mond. De Winter wil elk jaar weg, maar er meldde zich nog nooit iemand", aldus Wijnants. Met uitzondering van het Nederlandse Heerenveen dan.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties