De Witte: "Jorgacevic heeft verzwegen dat hij niet fit was"

Melissa Maes
| 21 reacties
De Witte: "Jorgacevic heeft verzwegen dat hij niet fit was"
Foto: © SC

Bojan Jorgacevic liet zondag in het Astridpark niet het beste van zichzelf zien. Het was de eerste match voor de Serviër sinds hij twee weken geleden een trap tegen de knie kreeg. Jorgacevic keepte zonder zelfvertrouwen en dat had ook AA Gent-voorzitter Ivan De Witte opgemerkt.

Ivan De Witte is na de wedstrijd naar de Gentse kleedkamer gegaan en heeft Bojan Jorgacevic aangepakt. “Bojan heeft verzwegen dat hij eigenlijk niet fit was om te spelen. Deze week zijn er interlands en hij wil absoluut zijn nummer één-plaats niet verliezen bij zijn nationale ploeg.” Volgens De Witte moet een professionele speler alles melden en zichzelf niet boven het belang van de club zetten.

De Gentse clubdokter Luc Vanden Bossche laat in ieder geval weten dat er niets ernstigs aan de hand is met de knie van Jorgacevic. “We hebben de speler groen licht gegeven, het is aan de trainer (Francky Dury, n.v.d.r.) om zijn spelers te selecteren voor wedstrijden. Ach, misschien had Bojan gewoon een slechte dag.” Maandag onderging de Serviër nog een controlescan bij de nationale ploeg en ook daar kwam niets aan het licht.

Bojan Jorgacevic heeft nog steeds geen handtekening gezet onder een nieuw vierjarig contract bij de Buffalo's.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Jupiler Pro League

Nieuwste reacties