Nyoni: "Volledig mijn doelpunt"

Onbekend Onbekend
| 7 reacties
Nyoni: "Volledig mijn doelpunt"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Germinal Beerschot kende zaterdag weinig problemen met Zulte Waregem. De Antwerpse club won met twee doelpunten verschil en neemt zo een goede start in play-off 2. Niets dan tevreden gezichten op 't Kiel, zo ook bij doelpuntenmaker Nyoni.

De Zimbabwaan van Germinal Beerschot tekende na een half uur spelen voor het eerste doelpunt. "We namen een goede start. We hadden veel balbezit, maar echt grote kansen kregen we niet. We kwamen verdiend op voorsprong." Nyoni bekent dat ie vaak oefent op vrijetrappen. "Ik oefen er regelmatig op op training, het is dan ook leuk als het een keertje lukt in een wedstrijd."

"Het doelpunt wordt toch aan mij toegekend? Ik geef toe dat de bal nog afweek op iemand van Zulte Waregem. Daardoor kreeg de bal nog een andere richting en belandde de bal mooi in de hoek. Volledig mijn doelpunt dus (lacht)."

"Of Germinal Beerschot ambitie heeft in deze play-offs? Er is zeker ambitie, maar we moeten toch wedstrijd per wedstrijd bekijken. Zoals we ook in de (reguliere, nvdr) competitie gedaan hebben, dan zien we wel waar het eindigt."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 2

Nieuwste reacties