Lukaku: "Reageren, want anders pas echt in de problemen"

Lukaku: "Reageren, want anders pas echt in de problemen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Romelu Lukaku was bij Anderlecht - samen met Biglia - de enige die een aanvaardbaar niveau haalde. Voor één keer mocht de jonge Anderlechtspits dan ook uitleg komen geven na de wedstrijd.

Lukaku stond vooraan op te boksen tegen een overmacht aan verdedigers. "Ik doe gewoon mijn best", zei een duidelijk aangedane Lukaku. "Ik heb hard gewerkt voor de ploeg, maar ik miste geluk bij de afwerking. Ook mijn voorzetten kwamen net iets te kort ofwel had Coosemans een goede tussenkomst in huis. De laatste pass was ook niet goed."

Beginnen met een doelpunt achterstand is immers ook verre van ideaal. "Dat was een serieuze tegenslag. Nee, we hebben het Brugge niet te makkelijk gemaakt, maar na die eerste goal was het vertrouwen helemaal weg. We mogen onszelf nu niet te veel vragen beginnen stellen, maar volgende week gewoon reageren tegen Genk,. Kalm blijven is de boodschap."

"We zijn naar hier gekomen om de drie punten te pakken, maar dat snel doelpunt sneed ons de benen af. Die zes goals in twee matchen doen iedereen pijn, maar nu moet er gewoon een reactie komen. We moeten nu reageren, want anders gaan we onszelf pas echt in de problemen werken."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties