Hasi: "Hopen dat wij eens als eerste scoren"

Hasi: "Hopen dat wij eens als eerste scoren"
Foto: © SC

Anderlecht voetbalde als een ploeg zonder vertrouwen en zonder ziel, maar dat was al eerder geweten. Assistent-trainer Besnik Hasi beseft ook dat het moeilijk wordt om uit het dal te klimmen;

"We wisten al voor de wedstrijd dat het vertrouwen heel diep zat", knikte Hasi. "We hebben daar deze week proberen aan te werken, maar als je zo begint, kan dat natuurlijk niet. We hoopten dat wij snel zouden scoren en dat we dan voldoende drive zouden krijgen om door te gaan."

Hasi refereerde ook naar de penalty die er geen was. "Na de eerste goal hadden we het nog tien minuten moeilijk, maar daarna kwamen we weer in de wedstrijd. En dan krijg je even voor rust een penalty tegen die er eigenlijk geen is. Weeral de kopjes naar beneden natuurlijk."

"We geven veel te veel cadeautjes. We staan wel nog tweede en hebben nog acht wedstrijden om terug te vechten. Hoe we hieruit gaan komen? Hopen dat we eens als eerste scoren en dan een wedstrijd het wat makkelijker hebben. En ook hopen dat Kanu en De Sutter zo snel mogelijk terugkomen, want dat zou toch een kwaliteitsinjectie betekenen."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties