Replica Copa del Rey al te bewonderen

Melissa Maes
| 7 reacties
Replica Copa del Rey al te bewonderen
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

De beschadigde Copa del Rey is sinds vrijdag vervangen door een replica. Real Madrid liet de Spaanse beker donderdagochtend vijf meter naar beneden vallen en de spelersbus reed er vervolgens over.

Vanaf vrijdag is de replica van de beschadigde Copa del Rey te bewonderen in het Madrileense Santiago Bernabeustadion. “Ik ben twee minuten voor de spelersbus in het stadion aangekomen. Ik heb altijd een reservebeker bij de hand voor in het geval dat er met het orginele exemplaar iets zou voorvallen”, verklaarde de Madrileense juwelier Federico Alegre.

Real-verdediger Sergio Ramos liet in de nacht van woensdag op donderdag de vijftien kilogram zware originele trofee uit zijn handen glippen. De Spanjaard wou de beker vanuit de open spelersbus aan de uitzinnige menigte in de Spaanse hoofdstad tonen.

“Tientallen stukken braken af en de resten moesten bij elkaar geraapt worden. Ik ben echter niet kwaad want dat kan altijd gebeuren. Het is alleszins een mooi verhaal om later eens te vertellen”, besluit Alegre.

 

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties