Veselinovic: "Anderlecht was de juiste keuze"

Ruben Philippe
| 23 reacties
Veselinovic: "Anderlecht was de juiste keuze"
Foto: © SC

Tijdens de winterstop waagde Dalibor Veselinovic de overstap van FC Brussels naar grote broer Anderlecht. Sinds de start van de play-offs stond de bonkige spits al driemaal aan de aftrap. "Hopelijk is dat dit weekend ook opnieuw zo", aldus de Serviër.

Tegen Lokeren startte Veselinovic opnieuw in de basis bij Anderlecht. Toch werd de aanvaller tijdens de rust in de kleedkamers gehouden. "Ik aanvaard de beslissing van de trainer", vertelt Veselinovic in La Dernière Heure. "Het belangrijkste is de drie punten."

Dit weekend krijgt de landskampioen rivaal Club Brugge over de vloer. Voor Veselinovic een speciale wedstrijd aangezien hij bijna bij de West-Vlaamse club tekende. "Maar ik maakte de juiste beslissing door voor Anderlecht te kiezen. Met Club Brugge zal ik zondag helemaal niet in mijn hoofd zitten. Ik wil gewoon winnen."

"Ik verwacht dat de titelstrijd voornamelijk tussen Genk, Standard en ons zal gaan", aldus Veselinovic. "Het zou een enorme teleurstelling zijn om de titel te missen. Zeker als je weet dat we achttien punten voorsprong op Standard hadden."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties