Koster: "Maximale uit wedstrijd tegen Standard halen"

Melissa Maes
| 60 reacties
Koster: "Maximale uit wedstrijd tegen Standard halen"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Adrie Koster heeft zaterdagavond maar één doel voor ogen: Standard en Anderlecht op de hielen zitten. Een gemakkelijke opgave zal dat niet worden voor Club Brugge, want de Rouches hebben in Play-Off 1 nog geen enkele keer thuis verloren.

De trainer van Club Brugge, Adrie Koster, liet vrijdagmiddag weten aan Voetbalkrant.com dat de club dit weekend een grotere afstand wil nemen van AA Gent en dichter bij de nummers twee en drie wil aansluiten. Dat blauw-zwart niet zal walsen over de Rouches beseft de coach uiteraard.

Club Brugge kan Standard aan
“We leven naar de wedstrijd toe met vertrouwen. Club is zeker geen mindere ploeg, tegen Standard hebben we dit seizoen driemaal gelijk gespeeld. Morgen moeten we het maximale uit de wedstrijd halen.”

De Bruggelingen hadden tijdens de twee ontmoetingen in de reguliere competitie telkens de voorsprong vast, maar lieten dan toch weer de drie punten liggen. “Is dat de verdienste van Standard of ligt dat aan ons? Hopelijk komen we morgen niet opnieuw in zo’n situatie terecht.”

“Tegen Standard spelen we altijd goede wedstrijden, we zijn zeker niet kansloos. We moeten efficiënt zijn voor de goal.”

De Vlieger in doel
Koster kan zaterdagavond niet rekenen op Colin Coosemans (klierkoorts), Wilfried Dalmat (heup) en Ronald Vargas (knie). Geert De Vlieger verdedigt morgen het Brugse doel.

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties