Verhaeghe: "Vazquez heeft getekend bij Club"

Steurbaut Kersten
| 97 reacties
Verhaeghe: "Vazquez heeft getekend bij Club"
Foto: © SC

Victor Solano Vazquez zal volgend seizoen een truitje van Club Brugge aantrekken. Dat bevestigde voorzitter Bart Verhaeghe maandagavond in het programma Extra Time. “En van de interesse van Anderlecht in Vargas weet ik niets.”

Victor Vazquez heeft nog altijd geen contract ondertekend bij ons. Zodra de transfer officieel is, zullen wij daar zo snel mogelijk mee naar buiten komen”, liet het bestuur van Club Brugge vorige week aan Voetbalkrant.com weten.

Voorzitter Bart Verhaeghe kwam maandagavond met een verrassing opzetten in. “Vazquez heeft bij Club Brugge getekend”, vertelde hij in Extra Time. Een beetje tegen de filosofie van blauw-zwart, dat nieuws rond transfers binnenskamers wil houden tot de club met een officiële mededeling naar buiten komt.

Ronald Vargas
Verhaeghe maakt zich ook geen zorgen over de geruchten rond de gesprekken van Ronald Vargas en Anderlecht. “Ik weet van niets”, aldus de voorzitter.”Ronald ligt nog een jaar onder contract en er is nog een optie die wij kunnen lichten.”

“We hebben een goed gesprek gehad met Ronald en weten waar we aan toe zijn. Hij wil bij Club Brugge blijven en wij willen dat hij bij ons blijft. Op 14 of 15 juni komt hij terug uit Venezuela en dan zal alles in orde zijn.”

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties