Conceiçao: "We gaan winnen in Genk"

Conceiçao: "We gaan winnen in Genk"
Foto: © SC

Volg Voetbalkrant nu via WhatsApp!

Het succes van Standard is ook voor een groot deel het succes van Sergio Conceiçao. De hulptrainer van de Rouches pompte de grinta waarvoor hij als speler bekend stond ook in de huidige lichting Rouches.

"Fysiek en mentaal zit het heel goed bij ons", kon Conceiçao niet anders dan lachen na de wedstrijd. "We hebben veel werk gehad om hier te komen. Door blessures en vertrekkers hadden we heel wat moeite om eindelijk ons echte niveau te halen. We zijn nu al zeker tweede en dat is een zege van ons publiek ook."

Daarnaast wierp hij ook een pluim naar zijn hoofdtrainer en vriend, Dominique D'Onofrio. "Dit verdient Dominique. Niemand ziet hoeveel werk hij verricht, maar ik weet het wel. Hij heeft het moeilijk gehad, maar heeft doorgezet."

Dinsdag staat één van de twee finales die Standard deze week speelt op het programma. "De spelers moeten er klaar voor zijn. Ze moeten de grinta (daar is dat woord weer) en het karakter tonen om kampioen te worden. We gaan winnen in Genk, daar geloof ik echt in. Dit wordt een heel belangrijke week voor Standard met ook nog de bekerfinale."

Corrigeer
Fout gevonden in bovenstaand artikel? Meld het hier!

Schrijf je nu in voor de Voetbalkrant nieuwsbrief

Meer nieuws

Meer nieuws

Populairste artikels

Play-off 1

Play-off 2

Nieuwste reacties